Det är vår och många av oss vill förnya garderoben inför sommarens partyn och grillfester. Det kan dock ibland vara svårt att veta vad man ska satsa på och vilka kläder som är heta just nu. Vi ska idag titta närmare på lite plagg som känns inne i år.

Bomberjackor

Baseballjackor eller bomberjackor, kärt barn har många namn brukar man ju säga. En snygg bomberjacka är ett måste i alla mäns garderober. Den går att kombinera med det mesta och finns i en rad olika färger och former. Att bomberjackan är så mångsidig är såklart ett stort plus för dig som då kan hitta jackan som passar just din stil.

Sneakers

Just det – Sneakers! Dessa klassiska skor kan lyfta vilken tråkig outfit som helst. Med ett par snygga jeans och en välsittande T-shirt är detta räddningen för sommarens fester. Precis som i fallet med bomberjackorna kommer sneakers i en rad olika utföranden. Dels passar de till det mesta men vi kan ju också konstatera att det inte finns mycket som kan gå fel med ett par vita klassiska sneakers. Om du tittar runt lite kan du säkert hitta den modell som passar just dig.

Accessoarer

Accessoarer hör sommaren till. Här finns en rad alternativ att välja mellan för att din outfit ska få den där pricken över i. En klassisk accessoar är solglasögon som förutom att skydda mot solen också gör att du ser cool ut. Hitta den modell tilltalar dig och hoppas att sommaren blir solig. En snygg klocka kan också fullända din outfit och dessa finns i alla möjliga prisklasser och modeller. Något som är bra då du inte behöver spränga din budget för att hitta något som passar dig.