Hösten har, sedan ett par veckor tillbaka, återvänt till våra liv och för dig som finner dig oförberedd är det ett bra tillfälle att upptäcka säsongens mode. Enligt Nina Starck, designchef på Lindex, är det nyckelplagg och en mer avslappnad riktning som tar fart i år, snarare än att fokus ligger på några få trender. Lyxiga drag blandat med spännande inspiration från det bohemiska ger årets klädkollektion en helt ny sorts utseende, något som Starck kallar för Casual Luxury.

Visst för denna frihetliga filosofi tankarna till den franska modelegenden Coco Chanels ikoniska uttalande om att ”lyx måste vara bekväm, annars är det inte lyx”?

Höstens skomode följer i samma tecken och visar upp flera modeller som är moderna tolkningar av retro- och vintagestilar. Herrarnas ökenkängor och damernas höga klackar följer med ännu en säsong, men vid sidan om detta skomode hittar du även ett flertal framåtblickande, mer androgyna skor. För att se en rad olika exempel kan du ta en titt på denna artikel hos Metro. Den ger dig en bra uppfattning om de spännande alternativ både män och kvinnor kan sätta på fötterna nu när hösten har kommit.

För att hitta det som verkligen passar dig men samtidigt slippa trängas i affärerna i timtal, går det alldeles utmärkt att shoppa online. Ofta är det ett enklare och smidigare alternativ som underlättar när du vill behålla översikten över flera olika butiker. Dessutom får du tillgång till ett mycket mer omfattande utbud. Med ett sådant fantastiskt stort och rykande aktuellt sortiment kan du i lugn och ro inhandla höstens läckra plagg och underbara skor, utan att lämna bekvämligheten av ditt eget hem.

admin