Som man så bör man regelbundet gå igenom sina underkläder och kolla så att inget är oanvändbart. Alla är vi olika och har vår gräns när ett par kalsonger inte är värda att ha kvar. Kalsonger och strumpor är något som vi använder dagligen och de tvättas relativt ofta.

Plocka fram alla dina kalsonger och strumpor och kolla igenom vilken kvalité de har. Det kan finnas strumpor som är hål i och då får de åka till återvinning. Detsamma gäller kalsonger. Då får du en bra överblick på hur mycket som slängts och vad som finns kvar. Gör sedan en beställning online på det som du behöver. Du kanske har dina favoritstrumpor och kalsonger som du gärna beställer. Storpack kan vara bra då det blir något billigare än att köpa underkläder styckevis. Men som sagt vi är alla olika och gillar olika underkläder.

Försök att hålla ordning och reda bland dina underkläder så blir det lättare att hitta och du får bättre koll på vilka underkläder du köpte senast. Till vardags så kanske det inte spelar så stor roll vilka underkläder som används. Men till helg och till fest så vill man vara fin ända inunder och använda sig av de finaste och skönaste underkläderna. Kalsongerna ska vara av sådan kvalite så de är mjuka och bekväma att använda. De får inte vara för små men inte för stora hellre. Hitta din storlek så du vet att det underkläder du köper passar dig perfekt.

admin