Är du den som helst går utan strumpor under sommaren. Visst kan det vara skönt att gå barfota i sanden eller på gräsmattan. Andra kanske inte alls trivs barfota utan vill gärna vara klädd i ett par strumpor och skor. Som tur är så finns det massor med strumpor att välja bland. Ankelstrumpan är väldigt populär där man i princip bara täcker foten och inte högre upp.

Om det är dags att köpa sig nya strumpor så kan vi tipsa om strumpis.se. Ta en titt på avdelningen för rea och gör riktigt bra fynd. Det finns en strumpa för alla och du kommer förmodligen att beställa mer än ett par. Strumpor är sådant man inte kan ha för många av utan så länge det finns plats i din strumpförvaring så kan du köpa på dig fler. Rensa ur bland dina strumpor så kan du få plats med ännu fler. De kan ju nötas sönder och ibland så försvinner även en strumpa i tvätten.

Nu kommer hösten smått krypande och det blir allt kyligare ute. Nu börjar strumptiderna och vi vill kanske ha strumpor som är lite varmare i våra kängor och skor. Om du går mycket barfota inomhus så kanske ett par strumpor med halkskydd skulle vara att föredra. Det finns som sagt strumpor för alla hos Strumpis. Om du har problem med åderbråck och liknande så kanske stödstrumpor kunde vara något som minimerar svullnader och ökar din blodcirkulation.

admin