När snön nu sakta drar sig tillbaka är det många som börjar fundera på att uppdatera sin skogarderob. Bort med kängor och andra vinterskor och fram med de fräscha sommarskorna. Om du mot all förmodan inte har några skor för sommaren behöver du inte oroa dig något mer. Vi ska hjälpa dig. Idag tänkte vi titta närmare på lite olika skor som passar för sommaren.

Löparskor

Sommaren är löpningens årstid och vad passar då bättre än att investera i ett par nya löparskor. Att en ge sig ut och springa en tidig julimorgon är en fantastisk känsla och nya skor gör det ännu lättare att motivera sig. Det kan vara värt att tänka igenom detta köp ordentligt då det finns många varianter beroende på vilken löpstil du har och det kan därför vara bra om du läser på ordentligt innan du slår till.

Sneakers

Sneakers är en kameleont bland skor. De finns i alla möjliga färger och former och du kan i lugn och ro hitta den modell som bäst passar din stil. Mångsidigheten hos dessa skor gör att du kan ha de till såväl vardag som fest. Det stora utbudet gör också att de finns i alla möjliga prisnivåer vilket gör att du kan anpassa de efter din plånbok. Har du tur kan du dessutom hitta en rabattkod som gör skoinköpet än billigare.

Strandskor

Sommaren är för många synonymt med sommar, sol och bad. Det kan därför vara läge att titta lite närmare på några skor som passar för stranden. Sandaler och andra liknande skor är perfekta för stranden och likt sneakers finns de i en rad olika varianter. Här kan du verkligen leta runt och hitta det som passar bäst för dig.

admin