Precis som med kläder finns det också en massa olika härliga skor att tillgå i en mängd olika varianter, framför allt nu under sommaren. Här nedan följer några tips på lite olika typer av skomode.

En typ av skor som är populära just i år är klassiska loafers av olika slag. Fördelen med loafers är att de i princip funkar ihop med det mesta, vilket ger många möjligheter. Loafers går att få i både skinn och tyg.

En annan typ av skor som också är populära i år är sneakers, som precis som loafers fungerar till det mesta, såväl till kostym som till träningskläder. När man talar om sneakers går det givetvis inte att undgå att nämna Converse, som är lika populära i år, som de varit under de senaste året. För varje år som går blir Converse-modellerna bara fler och fler, så det bör inte vara särskilt svårt att hitta ett par som passar, snarare kan det vara svårt att bestämma sig eftersom det finns så väldigt många olika par som är snygga.

Ett bra tips när man ska handla skor är att handla på nätet. Fördelarna med att handla skor just på nätet är flera. Förutom att priset är lägre än i vanliga butiker är också utbudet oftast också större och bredare.

admin