När sommaren kommer närmare blir man ofta sugen på att göra stora förändringar i sin garderob. Ut med det nya och in i det gamla. Detta är dock inte alltid nödvändigt utan med några mindre ändringar kan du göra att din garderob för ett riktigt lyft.

Sommaren är för många synonymt med sol. Även om detta är en sanning med modifikation är ändå solglasögon ett måste bland sommarens accessoarer. Beroende på vilken ansiktsform du har kan vissa passa bättre än andra. Det är dock viktigast att du hittar ett par du trivs med som du kan använda ofta.

Skjortor är ju klassiska sommarplagg då de dels är skönt svala under varma sommardagar men också lite mer uppklädda för sommarens fester. Men det är inte skjortor vi ska tipsa om idag utan det man kan ha till. En slips är en tidlös accessoar som adderar ytterligare stil till din outfit. Det kan vara värt att köpa flera för att på så sätt kunna variera efter tycke och smak.

Vi går raskt vidare till ytterligare en accessoar som aldrig går ur tiden. Tid är pengar och få föremål är ett så tydligt exempel på detta som klockor. Om du inte har råd med en dyrare variant finns det också bra budgetvarianter för alla plånböcker.

Slutligen vill vi slå ett slag för huvudbonader. Här finns det ett stort urval att välja bland och vad som passar dig bäst beror helt på vilken stil du har. Keps, hatt eller basker. Möjligheterna är obegränsade.

admin