När sommaren är här med semester eller ledigt från skolan så är det alltid kul att få uppdatera sin garderob. Vilka plagg gör sig bäst på sommaren och vad bör man ha i åtanke när man shoppar?

Var redo att klä dig för fest

Med sommaren så kommer alltid ett glatt humör och det är inte omöjligt att man blir bjuden på en grillfest eller liknande, eller kanske är det du själv som håller i den? I vilket fall så vill du vara redo att klä upp dig med något fräscht! På sommaren så passar det utmärkt med till exempel kortärmade skjortor och ett par riktigt snygga shorts. Just shorts är något som bör finnas i flera par när sommaren anländer, ett par svarta jeans är kanske inte optimalt i den heta sommarvärmen. För tjejer så är klänningar ett givet plagg under sommaren. Vilken variant spelar mindre roll, just det att ha ett plagg man slipper svettas i är det viktiga.

När köpte du nya badkläder senast?

Just badkläder är något som ofta glöms bort och eftersom de enbart används under sommaren är det lätt att de försvinner under vinterhalvåret om man bara har något enstaka plagg. Se därför till att unna dig lite nya badkläder så du är redo för allt skoj i vattnet som sommaren har att erbjuda!

admin