Vinterns skidmode är något som alltid kan intressera. Det förändras naturligtvis år från år och säsongen 2018/2019 ser inte alls ut som det såg ut exempelvis vintersäsongen 2014/2015. Även om vissa detaljer kan hänga med år från år så kan det skilja i färg och form. Funktionaliteten är alltid viktigt då det kommer till skidmodet. Det gäller att det känns ledigt och lätt när man är i backarna.

Alla är vi olika och vi har olika tycke och smak huruvida vi klär oss i backen. Funktionen är som sagt viktigt och för att klara oss en hel dag i backen så är lager på lager att föredra. Färgen på plaggen är som sagt en smaksak och det finns färger som passar alla. Det kan dock vara bra att vara ganska färgglad i backen så man syns. Det är inte så mycket mönstrat i vinterns skidmode utan det kan finnas en del färgklickar i detaljerna på exempelvis en jacka.

Vi hoppas att ni hittar något som kan passa och vissa av oss kanske inte bryr oss så mycket utan kan passa på att köpa skidkläder som är på rea med fjolårets färger. Huvudsaken är att man trivs med de kläder som man har. Köp dock kläder av hög kvalite då de håller så mycket bättre. Det finns kläder som passar allt.

admin